ecowing-logo

Tegenwoordig is het heel moeilijk om producten te vinden die echt handgemaakt zijn. Handgemaakte tassen zijn niet altijd helemaal met de hand gemaakt. Zelf ben ik een voorstander van handgemaakte tassen omdat hier meer vakmanschap bij komt kijken en de afwerking vaak beter is dan een machinaal geproduceerde tas.

Zekerheid

handgemaakte-tassenDoor wat te zoeken op het interenet ben ik een tas tegengekomen op de website van Ecowings. Om er zeker van te zijn dat de tas echt handgemaakt zou zijn heb ik even naar de klantenservice gebeld om dit te laten bevestigen. De persoon aan de telefoon heeft mij toen uitgelegd hoe de tassen werden gemaakt en waar deze vandaan kwamen en dat deze fabrieken bijna geen machines gebruiken. Met dit in mijn achterhoofd heb ik nog even op de website rondgekeken en ik heb ook gelijk een tas voor mijn zusje gekocht voor haar verjaardag.

Ik heb via een mail laten weten dat ik graag een van de twee tassen als een cadeau ingepakt zou willen hebben omdat ik deze dan gelijk aan mijn zusje zou kunnen geven voor haar verjaardag.

De tassen kwamen ruimschoots op tijd en wat was deze mooi ingepakt! er zat ook nog een kaartje aan de tas waar op stond dat deze tassen handgemaakt waren! geweldig toch!