el-fuego-logo

Jammer genoeg heb ik een beetje een aparte maat waardoor ik best wel moeilijk slaag met bijvoorbeeld spijkerbroeken. Ik ga een keer in de maand naar een willekeurige stad om hier even rond te kijken en te winkelen. Deze keer was Mijdrecht in de buurt. Op het moment dat ik Merkkleding Mijdrecht opzocht kwam ik gelijk bij El Fuego uit. Ik keek naar de kaart en het was gelukkig al aan het einde van de straat.

Aanbod

scotch_and_soda_logoToen ik bij El Fuego binnenkwam zag ik al gelijk dat ze veel merkkleding hadden en dit was de meeste Merkkleding Mijdrecht wat ik tot nu toe had gevonden. Deze winkel had gelukkig ook het merk Scotch & Soda dit is een merk waar ik al een aantal broeken van heb omdat die zo goed zitten.

In eerste instantie kon ik mijn maat er niet tussen vinden maar doordat ik werd geholpen door de aardige medewerker heb ik drie broeken in mijn maat gevonden! Ik kon niet kiezen tussen deze broeken dus ik heb ze maar alle drie gekocht.

Ik ben zeker goed geslaagd bij El Fuego want ik ging met twee volle tassen de deur uit. Voor iemand met een moeilijke maat ben ik daar zeker goed geslaagd en daarom vind ik dit ook een van de winkels die je moet bezoeken als je in Mijdrecht bent!