Met de hulp van het design Agency in Utrecht heb ik een zeer leuke kledinglijn kunnen opzetten. De medewerkers die hier werkzaam zijn, zijn designers specialisten binnen dit team. Door de hulp van CD-Licensing heb ik mijn kledinglijn kunnen uitbreiden met bekende figuren zoals, Woezel en Pip, Frozen en Cars. Natuurlijk mag je niet zomaar deze bekende figuren gebruiken voor je eigen handel. Hiervoor moet je eerst  licentie voor aanvragen. Omdat ik hier zelf niet zoveel verstand van heb, heb ik de hulp van  CD-Licensing gevraagd om mij te helpen tijdens dit proces.  

Geweldig resultaat

Creatorsdock is onderverdeeld in twee divisies: CD-Fashion en CD-Licensing. Wanneer je wilt weten wat één van deze divisies voor je bedrijf kan betekenen neem dan contact met het communicatiebureau.  Snel kan je er dan achter komen waarmee zij je kunnen helpen.  Dit zou mogelijk zijn door je bedrijf nog sneller naar een goed commercieel succes te leiden door middel van zeer leuke ontwerpen. 

Inmiddels heb ik mijn eerste producten al op de markt gebracht en de verkoop loopt super goed. Zonder de design Agency was dit succes nooit zo snel gegaan. Ondertussen ben ik druk om een nieuwe collectie met de afdruk van Woezel en Pip op de markt te brengen.