Sinds ik kleine kinderen heb ben ik mij meer gaan verdiepen in de zonwering in mijn auto. Onze kleinste, Jan van zes maanden heeft het altijd snel warm en daarom wilde ik ervoor zorgen dat de zon geen kans kreeg om in de auto te schijnen. Vooral in de zomer kan het bijzonder warm in de auto worden en ondanks de airco ben ik toch op zoek naar een goede zonwering. Voorheen hadden wij van die losse zonweringen welke je met behulp van een zuignap aan de ramen moest plakken, niet echt ideaal. De oplossing kwam van Sungard. Style M uit Alphen aan den Rijn hier verkopen ze zeer praktische raamfolie. 

De raamfolie van Sungard is zeer praktisch

Iedereen denkt bij raamfolie meteen aan de felle zon, maar sta er nooit bij stil dat dit ook voor de veiligheid kan zijn. Denk bijvoorbeeld bij een aanrijding dan kan het zijn dat de ramen versplinteren, maar door de raamfolie blijven de glassplinters bij elkaar en zo voorkom je verwondingen.

Inmiddels is mijn auto voorzien van deze raamfolie en ik kan zeggen dat het bijzonder mooi staat. Geen rare plekken op de ramen van de zuignappen meer. Het is een beetje vroeg, maar mijn auto is al klaar voor de zomer.