gabor sandalen

Binnenkort ga ik op vakantie en daarvoor ging ik op zoek naar Gabor sandalen. Ik had hier vorig jaar al een paar van, maar helaas ben ik deze kwijt geraakt ergens op de reis. Doordat het nu in Nederland nog geen lekker weer is, zie je nog niet in veel winkels zomerschoenen liggen. Gelukkig heb ik de webshop Van Bommel gevonden, daar hebben ze een onwijs assortiment.

Kwijtgeraakt

Ik heb best brede voeten en daardoor krijg ik snel last hiervan, maar de enige sandalen waarbij ik dit niet heb zijn van Gabor. Alle schoenen zijn gemaakt van goede kwaliteit leer en vormen zich helemaal naar je voet. Ze lopen heerlijk weet ik uit ervaring, je kunt er prima een lange wandeling op maken. Ik weet zeker dat ik nog heel wat jaren hiermee ga doen, mits ik ze niet weer kwijtraak.

Goede servicegabor sandalen

De service is ook erg goed, ik had de schoenen al binnen 2 werkdagen in huis. Het fijne aan een vast merk dragen is dat je ook altijd zeker weet dat de maat goed is. Mocht dit nou niet zo zijn, zijn de retourvoorwaarden ook erg goed en heb je snel het geld terug. Echt een aanrader voor iedereen die naar nieuwe stappers op zoek is.