ShopADeco logo

Op een drukke werkdag bedacht ik iets leuks voor het weekend. Laat ik eens de meiden uitnodigen voor een leuke high-thee bij mij thuis. Dit pakte uit als een leuk idee, en had iedereen in de groep een berichtje gestuurd. Mijn vriendinnen reageerden enthousiast en kwamen allemaal aanstaande zondagochtend naar de high-thee.

Kapot

Die avond kwam ik thuis, en zag ik glasscherven op de grond. Mijn born in sweden vaas was gevallen op de grond door de hond. Ontzettend jammer, dit was namelijk mijn vaas die ik net had gekregen van een goede vriendin. Mijn zoon had vergeten de tussendeur dicht te doen, en zo kwam de hond binnen.

Zoekenborn in sweden producten

Ik vond dit zo jammer, dat ik een product ging bestellen van born in sweden voor in de huiskamer. Nu keek ik op internet naar verschillende websites en vergeleek ze met elkaar. Toch kwam er een als de beste uit, en dat was ShopADeco. Wat een super leuke website hebben zij. Ook een ruim assortiment waarover ik zeer te spreken was van de gevallen vaas. Er zaten zo veel leuke dingen bij, dat ik er een aantal bestelde. De levering verliep uiteindelijk snel en veilig. Super dat ShopADeco een goede service levert. Nu kunnen mijn vriendinnen aanstaande zondag het super leuke nieuwe meubilair bezichtigen.