logo BreakingVIews

Mijn baas wil een instructiefilm laten maken. Nu kan ik zelf ook een instructiefilm laten maken door een goede vriend van me, maar dat gaat niet werken. Mijn baas wil namelijk een film laten maken door BreakingViews.

Het bedrijf

Breakingviews is een productiemaatschappij die bedrijfsfilmpjes maakt voor bedrijven. Mijn baas had kennis gemaakt met dit bedrijf via een klant van hem. Zijn uitlatingen waren voornamelijk positief over dit bedrijf. Of dit ook echt zo was, ging ik uitzoeken.

Contactsummerexperience

Op diezelfde ochtend zocht ikcontact op met BreakingViews. Op internet zocht ik hen op, maar dat kon ook op een andere manier. Ik kon namelijk ook aan mijn baas vragen of hij het nummer nog van hen had. Dit had hij toevallig nog. Vervolgens nam ik contact op met een van de medewerkers van de filmproductie afdeling. Eerst stelde ik me natuurlijk netjes voor en legde ik uit waarom ik belde. Vervolgens werd er enthousiast gepraat over de opdracht van de baas en kwamen er mooie en leuke ideeën naar boven. Ik vond overigens dat de medewerker mij zeer netjes te woord stond en wist waarover hij aan het praten was. Dit is een dikke plus punt, en ga ik zeker melden bij mijn baas. Na afloop van het gesprek waren we het eens over het eindresultaat. Wat is het fijn om met BreakingViews samen te werken.