logo-rp

Mijn vader heeft een schilderbedrijf. Een tijdje geleden heeft hij een website laten maken door een vriend van hem. De website ziet er wel heel erg mooi uit, maar ik had gemerkt dat de bezoekers uit heel veel verschillende plekken uit Nederland kwamen.

Lokaal gevonden worden

Eigenlijk heeft mijn vader er alleen baat bij als hij lokaal gevonden wordt en daarom ben ik voor hem op zoek gegaan naar lokale seo. Op het internet las ik hele positieve verhalen over de diensten van Regiopromotor. De lokale seo dienst werdt door veel mensen “kwaliteit” genoemd.

logo-rpHet was precies waar ik naar op zoek was en daarom heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Na een lang gesprek heb ik mijn vader ingelicht over de dienst. Mijn vader was direct enthousiast en daarom hebben wij gekozen voor de dienst van Regiopromotor.

Sinds Regiopromotor aan de slag is gegaan hebben wij gemerkt dat er steeds meer bezoekers uit de regio komen. Mijn vader hoort ook van veel klanten dat zij hem hebben gevonden via het internet.

Mijn vader is heel erg blij om te horen dat het allemaal werkt. Het contact met Regiopromotor verloopt altijd goed en wij zijn tevreden!